week 2


De puppen groeien als kool….!

Het gaat zo snel, opeens beginnen ze zomaar op hun beentjes te staan…, zo schattig, die eerste pogingen. Het is nog steeds een heel wankel gebeuren maar ze scharrelen allemaal rond, alleen maar even als mama Kim in de buurt is… Verder is het slapen en drinken.. De oogjes staan nu op een kiertje, glazige oogjes die net wat donker en licht onderscheiden, maar ook dat gaat snel. Horen begint ook langzaam te komen. Heel grappig is dat ze ook steeds meer verschillende geluiden maken, kleine piepblafjes hoor ik al en grommetjes van frustratie als Kim zonder te voeden toch maar besluit uit de werpkist te stappen nadat ze de puppen geinspecteerd en gepoetst heeft. Een herrie dat ze dan maken, allemaal protest..!


Het verloopt allemaal heel voorspoedig, Kim is ontspannen en gaat steeds sneller de werpkist weer uit. De eerste week was ze meer in de werpkist dan erbuiten, nu komt ze alleen om te poetsen en te voeden, nog eventjes gezellig er bij zitten en dan gaat ze weer. De tijd tussen de voedingen wordt ook wat langer. En de andere honden zijn nu ook helemaal gewend aan de gezinsuitbreiding; ze komen regelmatig eventjes bij de puppen kijken, even snuffelen en dan is het weer klaar. Kim vindt alles prima...


Ik ben nog steeds bezig met de Early Neurological Stimulation en vandaag zijn de puppen voor het eerst ontwormd… Al weer iets nieuws voor ze, maar dat ging zonder morren.., ze moeten wel wennen aan zomaar iets anders in t bekkie, een heel gesmak was het. 


Als ik in de werpkist zit (geen straf..) komen ze nu al op mn schoot kruipen…!, heerlijk. Ze zoeken dan ook gewoon naar melk, snuffelen rond en beginnen al snel te sabbelen op mijn handen… Dus, of het nu om mijn gezelschap gaat….hmmm…. Maar het is hoe dan ook een teken van volledig vertrouwen.


veel kijkplezier maar weer..!© copyright 2012                                                                                                            info@cobberscharm.nl