week 3

Drie weken…., het zijn opeens echte hondjes geworden…!

Oortjes doen het en hangen nu prachtig om het kopje.., nog glazige ogen die min of meer rondkijken en het rondstappen lukt steeds beter. Kabaal kunnen ze ook maken inmiddels, kreten van protest als Kyra voor de werpkist staat en niet direct komt voeden. Soms is ze alleen even in de buurt voor een korte inspectie en vindt ze het kennelijk nog geen tijd voor een voeding. Daar zijn ze het dan duidelijk niet mee eens..!!


Foto's maken wordt opeens stukken lastiger, ze bewegen nu veel meer. Na het drinken vallen ze niet meer gelijk om maar gaan ze wat klieren. Even een beetje stoeien, zo oefenen ze al hun  vaardigheden en worden ze steeds sterker en handiger. Ook klimmen ze graag bovenop Kyra om er vervolgens aan de andere kant weer af te glijden… En ze proberen al hun vocale mogelijkheden uit……; grommetjes, blafjes en wat ze verder maar kunnen produceren. Af en toe reageert Kyra, eventjes gealarmeerd door een al te luide kreet… 


Mooi om te zien dat ze oog krijgen voor elkaar en ook voor speeltjes. Af en toe wordt er al een speeltje heen en weer geschud…, net echt…! Maar speeltjes zijn ook lekker om tegenaan te liggen of op te sabbelen. 


De afgelopen week was ook de week van ontsnappingen uit de werpkist….! Kyra slaat dan gelijk alarm zodat ik wakker wordt, natuurlijk gebeurt dat alleen 's nachts. Maar weer een plankje erbij, deze plankjes schuif ik in de opening, Kyra kan er overheen springen maar de puppen kunnen er niet overheen…totdat het wel lukt… Afgelopen nacht stapte een van de puppen prinsheerlijk door de kamer, die vond het geweldig leuk..!! Nog even en de puppyren komt om de werpkist, dan hebben ze wat meer ruimte waar ze ook bijna aan toe zijn. En dan kan er niet zomaar eentje door de kamer stappen…, wel vreselijk leuk om te zien maar toch nog niet helemaal de bedoeling.
IMG_5046
IMG_5048
IMG_5052
IMG_5067
IMG_5087
IMG_5113
IMG_5138
IMG_5144
IMG_5160
IMG_5166
IMG_5168
IMG_5177
IMG_5184
IMG_5192
IMG_5214
© copyright 2012                                                                                                            info@cobberscharm.nl